Danmarks største udvalg af arbejdslamper!
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

Velkommen til Arbejdslamper.dk

Hvem er vi?

Bag Arbejdslamper.dk står vi Olof Maximilian Pape og Andreas Pape. Vi er brødre og født og opvokset i det smukke Silkeborg - Danmarks Outdoor Hovedstad, 
Vi brænder for den digitale verden og motiveres af at sælge produkter, som skaber værdi for den enkelte kunde eller virksomhed.

Vi har af den grund opstartet Arbejdslamper.dk, der som os har til huse i skønne Silkeborg. Arbejdslamper.dk er en webshop, som udelukkende forhandler arbejdslamper/arbejdsbelysning og tilbehør hertil. Ide'en med Arbejdslamper.dk er at have et sted inden for arbejdslamper/belysning, som er samlet på et sted! Hvilket vil gøre det lettere for dig, som kunde at finde den korrekte model, der passer til det behov du har. Hos os kan du finde alle de bedste løsninger til, at få det helt rigtige lys til din arbejdssituation. 

Vi har samlet Danmarks største udvalg af arbejdslamper fra ind- og udland, og leverer dem til dig billigt og hurtigt i løbet af 1-3 dage.
Søger du en bestemt type vi ikke har i vores sortiment, så skriv endelig til os, hvorefter vi vil forsøge at skaffe den hurtigt hjem. Ligeledes har du et behov for et tilbud på et større parti arbejdslamper, så kontakt os direkte her

Læs mere om og køb din arbejdslampe via forsiden her


Følg lyset
Du kan finde os midt i hjertet af Danmarks flotteste by, med verdens smukkeste natur på:

Arbejdslamper.dk
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Kontakt os her

 

Bankoplysninger:
Spar Nord
Registreringsnummer: 9225
Kontonummer: 4587278834

 

Naturen skal beskyttes
Arbejdslamper.dk tænker på miljøet. Derfor sikrer vi, at vores forsendelser sendes så miljørigtigt som muligt.